Pengenalan syarikat

Insaan HQ BuildingSelamat Datang ke Insaan

Terima kasih kerana berada di sini! Pernahkan anda mendengar tentang Insaan? Pernahkah anda mendengar mengenai produk Insaan yang menakjubkan?

Ataupun mungkin anda pernah mendengar bagaimana pelan permasaran Insaan yang sangat menarik telah membawa seseorang itu ke suatu kedudukan kewangan yang lebih kukuh?

Tidak kisah apa sebab... sekarang anda berada di sini, mengapa tidak melayari laman web kami? Anda mungkin mencari sesuatu yang berguna kepada anda ... atau kepada seseorang yang anda kenal.

Siapakah kami dan apakah yang kami lakukan...

Insaan merupakan rangkaian syarikat MLM yang dikendalikan oleh Al-Insaan Sdn Bhd. Ditubuhkan sejak tahun 2008, Insaan telah berkembang secara berterusan dan akan mencipta banyak kejayaan!

Kejayaan Insaan telah diperkukuhkan oleh produk yang berkesan dan pelan pembayaran balik yang sangat menakjubkan. Tetapi yang lebih penting, ia dikuasai oleh ORANG RAMAI! Insaanites * (*Orang yang menjalankan perniagaan Insaan) yang bertekad dan berdedikasi dapat menerima ganjaran lumayan dengan hanya berkongsi perniagaan Insaan yang menarik ini dengan orang lain.