Pasukan Pengurusan

Lee Yew Weng (PENGARAH PENGURUSAN)

Lee Yew Weng

PENGARAH PENGURUSAN

Lee Yew Weng telah berkhidmat dengan CARs International dan Lo Hong Ka selama 30 tahun. Beliau membawa Insaan ke arah profesionalisma dan sentiasa mengambil berat mengenai amalan pengurusan yang baik. Beliau mempunyai pendirian yang kukuh bahawa orang yang dijaga dengan baik ... akan menjaga perniagaan Insaan dengan baik.

Saya yakin dengan kemampuan Insaan dalam mengubah kehidupan seseorang ke peringkat yang lebih baik! Saya sentiasa bersyukur kerana produk kami telah mengurangkan kesakitan dan mengembalikan semula kesihatan kepada begitu ramai orang, dan perniagaan kami telah mempelbagaikan kehidupan ramai orang dengan pelbagai cara.
 
Mr. lee kong yew

Lee Kong Yew

PENGARAH EKSEKUTIF

Lee Kong Yew telah berkhidmat dengan organisasi selama 20 tahun. Beliau didorong dengan semangat untuk menghasilkan lebih banyak jutawan Insaan pada masa akan datang. Beliau sedar bahawa platform MLM yang adil dan jujur yang diperkukuhkan dengan produk yang benar-benar berkesan akan bertahan dengan lebih baik untuk jangka masa yang panjang.

Kegembiraan yang paling manis sepanjang bersama Insaan adalah apabila saya dapat melihat orang yang sakit memperoleh semula kekuatan mereka dan yang sihat boleh memperbaiki kehidupan mereka! Saya juga diinspirasikan oleh bagaimana Insaan memperkasakan sesiapa sahaja yang dahagakan peluang yang adil untuk memperbaiki kehidupannya. Saya percaya bahawa jika anda menggunakan Insaan sebagai kunci ... ia akan membuka banyak pintu-pintu peluang dan kejayaan!